Tisztelt Pedagógusok!

Amennyiben úgy gondolják, hogy szeretnének megismerkedni egy innovatív oktatási módszerrel akkor kérjük jelentkezzenek a Fókusz Öko Központ által szervezett tréningre!

A tréningen megismerkedhetnek a Zöld Vállalkozások Európában (GEE – Green Entrepreneurs Europe) projekt keretében kifejlesztett oktatási csomaggal és módszerrel, amelyet a projektben résztvevő öt ország (Románia, Bulgária, Lettország, Spanyolország és Egyesült Királyság) szakértői közösen dolgoztak ki.

Az oktatási csomag (Learning Pack) a 12-16 éves tanulóknak nyújt ismereteket és kompetenciákat ahhoz, hogy megértsék a természet működését és a valós életben, a reálgazdaságban alkalmazzák a szerzett ismereteket, potenciális vállalkozások létesítése, üzleti tervek kidolgozása formájában.

Az oktatási csomagot az elmúlt fél évben három iskolában kipróbálták és a jelenlegi tréningen új pedagógusokkal szeretnénk megismertetni a módszert.

A tréning során a résztvevők megismerkednek az oktatási anyaggal és közösen gondolkodunk a kidolgozott anyag alkalmazhatóságáról a hazai oktatási rendszerben, megismerkednek egy működő „zöld” vállalkozással, és reflektálnak arra, hogyan lehet az oktatási rendszert közelebb hozni a valós élethez, valamint kapcsolatba kerülnek hasonló érdeklődésű pedagógusokkal.

 A továbbképzés időpontja: 2018. április 9, időtartama: 10-14 óra között

A továbbképzés helyszíne: A Természet Háza, Nagyadorján

Az érdeklődőket kérjük jelentkezzenek a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével, március 24.-ig.  A jelentkezési lapokat a focusecocenter@gmail.com e-mail címre várjuk.

A jelentkezési lapot itt töltheti le.

A képzéssel kapcsolatos egyéb kérdések a 0744744897-es, és a 0748472200-ás telefonszámokon kaphatóak.

Bővebb információk a projektről: www.geelearning.eu

 

                        

Share Button