Kedves Mozgalom!

FIGYELEM!

A regisztráció elkezdődött!

 

ITT REGISZTRÁLHATSZ!

https://www.ot2018.neological.ro/

Április 12. – 15. között kerül megrendezésre a 28. Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozója Erdélyben, Kalotaszentkirály – Zentelke községben!

A 28. Zöld Civil Országos Találkozóra 2018 március 22.-én 12:00 óráig (csütörtök) regisztrálhatsz a Zöldcivil.hu oldalon, ITT!

Jelentkezz időben, vedd igénybe kedvezményeinket!

A részvételt sok árengedménnyel igyekeztünk elérhetővé tenni. Támogatóinknak hála az első 425 jelentkezőnek tudunk kedvezményeket biztosítani.

Színes szakmai és közösségi programok várnak!

A Kárpát- medencében működő magyar környezet- és természetvédők az idén már 28. alkalommal gyűlnek össze, hogy tanuljanak egymástól, barátkozzanak, megfogalmazzák a közös elvárásaikat a környezetpolitikával kapcsolatban.
Április közepén Kalotaszentkirály – Zentelkén szakmai beszélgetések, fórumok, tanulmányi kirándulások, közösségi- és kulturális programok várják az érdeklődőket, akik ismerkedni akarnak az erdélyi tájjal, a magyar zöld civil mozgalommal és a környezetvédelem aktuális kihívásaival.

A részletes programot ITT megismerheted!

Ismerd meg a programot, jelentkezz most!

A találkozóval kapcsolatos első hírlevelünket valamint további információkat megtekinthetitek a zoldcivil.hu weboldalon.
Ugyan ITT megtalálhatod a regisztrációval kapcsolatos információkat.

FONTOS technikai információk a jelentkezéshez:

 • Minden résztvevőnek regisztrálnia kell függetlenül attól, hogy milyen minőségben vesz részt a rendezvényen.
 • A jelentkezés ne mobiltelefonról történjen, mert lehetetlen minden telefonos rendszerre optimalizálni a regisztrációs felületet.

DELEGÁLÁS:

 • Ha delegált vagy, delegálti beszámolód küldd el e-mailben a(z) ot.delegalas@gmail.com címre, vagy ne feledd magaddal hozni.
 • Ha szavazati jogod van az idei OT-n, akkor a megbízó levél sablont letöltheted a Zöldcivil.hu oldalról INNEN, melyet kitöltve, szkennelve visszaküldhetsz e-mailben a(z) ot.delegalas@gmail.com címre, vagy ne feledd magaddal hozni!Ha jogi személyiséggel nem rendelkező csoportként (civil társulásként) szeretnél szavazni, akkor két korábbi OT résztvevő ajánlását hozd magaddal.

UTAZÁS:

 • Budapestről és Miskolcról külön buszok indítását tervezzük a csütörtöki napon.  Azok, akik ezt a szolgáltatást veszik igénybe 5 000 Ft –os egységáron juthatnak el a rendezvényre, illetve vasárnap délben vissza.
 • Amennyiben valaki vonattal szeretne érkezni, úgy jegyének az 50%-át térítjük.
 • Telekocsival (min. 4fő) valamint mikrobusszal (min. 8fő) érkezők számára egy elkülönített keret erejéig tervezzük az útiköltség 50%-ának térítését. (Ez saját tulajdonú, érvényes kötelező biztosítással rendelkező gépkocsik esetében lehetséges! Ehhez továbbá szükség lesz egy önkéntes szerződés kitöltésére, illetve a gépkocsi forgalmi engedélyére és a kötelező biztosítására is.)

SZÁLLÁS:

 • Ha OT előtti és/vagy utáni szálláslehetőséget igényelsz, akkor azt jelezni kell a davincze54@gmail.com email címen!
 • Szobafoglalás esetén lehetőség van megadni, hogy kivel szeretnél egy szobába kerülni! Ennek módja a regisztrációs felületen fel van tüntetve.

PROGRAMOK:

 • A regisztrációs felületen minden szabadidős és szakmai programot megtalálsz. A rendezők nevében és a program sikeres lebonyolítása érdekében kérjük, hogy akik szavazati joggal rendelkeznek, azok vegyenek részt a plenáris üléseken, hiszen itt történnek a szavazások és az állásfoglalások elfogadása is!
 • A programon való részvételi szándékok jelzésénél felhívjuk a figyelmet arra, hogy a szabadidős programelemek közül néhány több időpontban is megrendezésre kerül.

ÉTKEZÉS:

 • A menüsorban minden étkezésnél van húsos, vegetáriánus, és gluténmentes opció.
 • Minden menü tartalmaz kenyeret (gluténmentest is) és ásványvizet.

FIZETÉS:

A regisztráció véglegesítése után minden regisztráló kap egy levelet a megadott email-címére, amely tartalmazza a regisztrációs számát is. Ez a szám a későbbiek folyamán fontos lesz a jelentkező számára, hiszen ez alapján történik majd a részvételi jegyek kiadása, a szoba beosztás nyilvántartása, illetve a választásra jogosultak szavazólapjának felvétele.
Amennyiben rendelkezel kedvezményre jogosító kóddal úgy annak beírásával számolja ki a rendszer a fizetendő összeget.
A megjelent végösszeget kérjük átutalni a jelentkezéstől számítva 5 napon belül a következőképpen:

 • magyarországi résztvevő a Szárnyaskerék Miskolci Kulturális Egyesület, 11734004-20527806 számlaszámra (HUF),
 • romániai résztvevő a Silvanus Ökológiai Egyesület, RO73 RZBR 0000 0600 0630 2818 számlaszámra (RON),
 • a más országokból (Szlovákia, Ukrajna, Szlovénia, Szerbia stb) való jelentkezők a helyszínen kell kifizessék Euróban.

FONTOS! Banki átutaláskor a megjegyzés részlegbe ne feledd beírni a regisztrációs számod. Ha több személynek fizeted, ne feledd felsorolni a regisztrációs számait az érintett személyeknek.
határon túli jelentkezők esetében lehetséges lesz a helyszínen történő készpénzfizetés is, melynek részteleit a következő hírlevelünk tartalmazza majd.

Nagymértékben segítené a szervezők munkáját, ha az utalás megtörténtét email-ban jeleznék a ot2018@neological.ro email címre.

Az OT részletes programja elérhető a zoldcivil.hu weboldalon, ITT!

Jelentkezz időben, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket! 

További információ:
Kiss József: +36 30/967 47 96
Péter György Árpád : +40 740 418 892

Üdvözlettel: Az OT szervezői!

 

Share Button