Kedves Barátunk!

Legyen Ön is a természet barátja és védője, támogassa jövedelmi adója 2%-ával a Fókusz Öko Központot!

Töltse ki a 230-as űrlapot és adja le az adóhivatalnál, vagy juttassa el a Fókusz Öko Központ irodájához!

Idén az 2%-os kampányunk középpontjába a környezeti nevelést állítottuk, amelynek keretében az adorjáni nevelési központunkat Természet Háza formájában szeretnénk felújítani. A befolyó pénzt a ház korszerűsítésére, gyerekek és felnőttek számára játékok és programok szervezésére, valamint az ehhez szükséges eszközök beszerzésére fogjuk felhasználni.


Warning: Division by zero in /home2/focus/public_html/wp-content/plugins/photo-gallery/frontend/views/BWGViewSlideshow.php on line 90

 

Miért?
Napjaink egyik legfontosabb kihívása, hogy úgy a fiatal, mint az felnőtt generációval megértessük a természet fontosságát, szerepét, hogy megismerjék természeti értékeinket, azt hogy miképpen lehet harmóniában együtt élni vele, anélkül hogy ártanánk a természetnek, erőforrásait felélnénk, adottságait kizsákmányolnánk.

Ezért a Természet Házával, az itt lezajló tevékenységekkel ezeket a célokat szeretnénk elérni, s megmutatni, hogy a társadalom képes változtatni a mostani állapoton, csoportosan vagy egyénenként, akár Ön is adója 2%-val.

Fogjunk össze a fenntarthatóságért, a természetért, egy szebb és jobb jövőért!

Számítunk Önre!

Köszönettel:
a Fókusz Öko Központ csapata

230-as űrlap letöltése (kattintás a szövegre)

Postacím: 540343 Târgu Mureș, Crinului 22, Romania 

Share Button